S korica:
200 recepata s ilustracijama “korak po korak”, predivne fotografije svih jela u zgotovljenom obliku koje garantiraju uvijek i najbolje rezultate pripreme
Sedam poglavlja u kojima ćete se lako snalaziti, a pokrivaju svaki dio procesa pripreme i svaki element jelovnika: juhe, ribe i morski plodovi, jela na brzinu, salate i predjela, mesna jela, jednostavna i brza vegetarijanska jela, te jednostavne ručkove
Tu su i svi klasični recepti: minestrone juha, tjestenina s lososom i umakom od morskih plodova, špageti Olio e Aglio, Lasagne al Forno, ravioli u umaku od četiri sira, a također i mnogo novih recepata s tjesteninom u raznim kombinacijama
Sve što trebate znati o opremi za kuhanje, tehnikama i sastojcima; podaci o oblicima i okusu tjestenine kada je svježa ili osušena; kako odabrati najprikladniji umak ili preljev za određeni oblik tjestenine; i kako je jednostavno napraviti domaću tjesteninu, sa ili bez stroja za izradu tjestenine
Knjiga koja je osnovni izvor za kuhare svih razina iskustva i znanja: neophodni dodatak svakoj zbirci kuharskih recepata