cjeloviti deserti bez šećera
S korica:
Jadranka Boban Pejić prvo je ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj, s više od dvadeset godina iskustva istraživanja, unapređivanja i edukacije u zdravim stilovima življenja. Autorica je nekoliko knjiga, među kojima su i Hrana za život (sa Zlatkom Pejićem), Za bebe i djecu, žitarice, Proljeće, Ljeto, Jesen i Zima. Za kuharicu Ljeto dobila je 2008. svjetsko priznanje Gourmand World Cookbook Award.
Ova je knjiga nastala na temelju Jadrankine kuharice Prirodni deserti, objavljene prije 20 godina. Bila je to prva hrvatska kuharica s desertima bez šećera i s potpuno prirodnim i cjelovitim sastojcima koji ne ugrožavaju zdravlje. Uz dopunjeni uvod, nove recepte i fotografije, ova će knjiga oduševiti sve poklonike zdravih slastica. Mnoštvo recepata, ali i savjeta i malih tajni pomoći će vam da razveselite svoje najbliže, ali i iznenadite i najzahtjevnije goste. Kreme, pudinzi, kolači, keksi, torte… od najjednostavnijih recepata gotovih u tren oka, do raskošnih delicijā zā posebne prilike.